Over TABOO sieraden

Ik ben Mathilda Wagenaar, de persoon achter TABOO.

Ik ben degene die alle sieraden ontwerpt én maakt. Ik vind het jammer dat er zoveel massaproductie in de wereld is en daarom wil ik laten zien dat het ook kleinschaliger kan, echter wel voor een vriendelijke prijs. Op het moment dat je een sieraad bij TABOO bestelt, wordt jouw sieraad pas gemaakt, speciaal voor jou! Bij grote producties werk ik samen met een sociale werkplaats. Zij werken met jongeren die om wat voor reden dan ook graag willen reintegreren op de arbeidsmarkt. Op deze manier houd ik de productie dichtbij huis en kan ik iets betekenen voor deze jongeren.

Mijn ontwerpen doen mee met de trends, maar ik probeer mijn ontwerpen nét een beetje anders te maken dan de massa!

Stiekem iets doen of vinden wat eigenlijk niet mag. Spannend; omdat de maatschappij er anders over denkt. Loop in het gareel, doe het verwachte, pas je aan zegt de massa. Anders val je op en ben je anders.

“They laugh at me because I’m different. I laugh at them because they’re all the same”.

Ontdek jezelf en blijf altijd dicht bij jezelf. Veel mensen doen erg veel moeite om vooral “die ander te zijn”. Jammer, want we zijn allemaal uniek en bijzonder! Wij hoeven onszelf niet te ontdekken. Wij zijn altijd dicht bij onszelf gebleven. Authentiek, rebels, energiek, een tikkeltje impulsief wellicht. En daardoor in de ogen van de massa juist anders. Wij hebben het over vandaag en kijken naar morgen. Terugkijken doen we niet. Zie het onbekende en sla nieuwe wegen in.

Niet stilstaan: ontdekken en vind jezelf!

“Embracing a taboo is a great way to evolve”.

See you today, or tomorrow!

Liefs, Mathilda